Tyvisävytystä ja päivä punapäänä (+arvonta)

Pääsin mukaan Indiedaysin ja Biozellin yhteistyökampanjaan testaamaan Biozellin tommosia uusia sävyttäviä tyvisprayta. Talvisäät pistävät mun hiukset pelaamaan ihan omillä säännöillään, ja varsinkin nimenomaan nää kosteet ilmat lätistävät kutrit sellaiseksi, että kuljen valtaosan arjesta pipo päässä… Toki yksi syy siihen pipoon on ihan se, että sisälläkin on niin kylmä, mutta anyway: kuivashampoot ja hiuspuuterit, niille on tarvetta. Näillä Biozellin uusilla tyvisprayllä on tosiaan sävyttävät efektit, niin että niillä voi myös peittää juurikasvua, tehdä sellasen tahalteen, taikka taikoa latvoihinsa liukuvärjäyksen. Toisin sanoen mukavaa vaihtelua arkeen ilman että tarvii tehdä mitään lopullisia päätöksiä&muutoksia. 🙂

Tein tästä tuotteesta videon, jossa esittelen ja testailen vähän näitä tyvisprayta ja höpötän jotain aiheeseen liittyvää, ja päätin esim. heittäytyä hetkeksi ihan kunnolla punapääksi! Kuusi minuuttia tiukkaa tavaraa, haha!

Tän videon tekeminen oli kyllä taas niin tragikoomista kuin olla voi… Ensin mun omasta kamerasta ei meinaa rec-nappula toimia. Sitten mun kaverilta lainaaman vanhahkon GoPron kuvalaatu aiheuttaa perfektionistille päänsärkyä, mutta minkäs teet: saanpahan edes kuvaukset purkkiin. Aloitan editoinnin ja huomaan, että loppupuolen materiaalissa puhe ei kuulu ollenkaan, ja lähes koko setti on mennyt hukkaan… Luonnonvaloa ei enää oikein riitä, mutta ei voi muuta kuin koittaa kuvata muutama pätkä uusiksi. Enkä ees jaksa jatkaa tätä tuosta ediointi-prosessista (sis. ohjelmien kaatumista, koneen muistin täyttymisen, puhumattakaan huono nettiyhteys+youtubeen lataaminen -kombosta…) – pääasia, että nyt on valmista! Ja oon jopa suht tyytyväinen siihen, mitä tosta kaiken ton säätämisen jälkeen sai raavittua kasaan. 😀

Toivottavasti tuota kestää katsoa! Kannattaa klikata sen laatu HD:ksi, jos se ei sitä automaattisesti tarjoa, ettei ihan pikselimössöä tarttis tuijottaa. Kuulisin mielelläni kommentteja jos teille tulee jotain mieleen! Näitä videoita kun tulee tehtyä niin harvoin (enkä ihmettele miksi). 🙂

Tuohon mun tän viikon kirkkaimpaan väripilkkuun eli ”Ariel-tukkaan” on laitettu tuon punaisen Colormask tyvisprayn lisäksi Colormask hoitavaa sävytettä ”chili pepper” -värissä. Aika cool, eikö! Ihan en tiiä, uskaltaisko tälläsellä sävyllä värjätä pidempi kestoisella hiusvärillä, mutta tosi hauska kun pystyy tolleen vähän fiilistellä! Tää väri tosiaan lähtee pois muutamassa pesussa, eikä munkaan pää oo enää yhtä räväkkä kuin vielä näissä kuvissa. 🙂

Ja viimeiseksi muttei vähäisimmäksi, olis pitkästä aikaa arvonnan paikka! Pottina on yllätys-yllätys Biozellin tuotteita, eli yksi teistä voittaa itselleen Biozellin Colormask sävyttävän tyvisprayn, Colormask sävyttävän shampoon ja Colormask hoitavan sävytteen niissä sävyissä, joissa ne itse tahtoo! Jos siis haluat osallistua arvontaan, kommentoi tähän postauksen alle ja liitä kommenttiisi vähintään sähköpostiosoitteesi ja sävytoiveesi. Osallistua voi 20.11. klo 21 asti. Tasapuolisesti arpaonnea kaikille! ❤ Voittaja on arvottu ja onni potkaisi tällä kertaa nimimerkkiä Vaula! Kiitos kaikille osallistuneille, ensi kertaan taas! 🙂

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

35 Responses

 1. Oi mahtavaa että arvot noita, oon tässä jo vähän aikaa harkinnut tyvisprayn hankkimista mutta ei tarviskaan ostaa jos voittais :3 jos voitan niin punaisena kaiken tahtoisin!
  [email protected]

 2. Olisi jännä nähdä, miltä ruskea tulisi näissä hiuksissa näyttämään. Tai sitten joku vaalean kellertävä, joka vaan vahvistaisi hiusten omaa sävyä, mutta sellaista ei näyttänyt olevan vaihtoehtona 🙁

  [email protected]

 3. Ihana tukka sulla. Kiinnostavalta tuotteelta vaikuttaa 🙂 Dark Brown olisi valintani, jos arpaonni suo.

  nelliina(@)yahoo.com

 4. Mukana arvonnassa! Värivalintana olisi violetti, mutta ilmeisesti sitä värivaihtoehtoa ei ole tarjolla kuin hoitavassa sävytteessä, joten jos voitan niin valitsen punaisen värivaihtoehdon sitten shampooksi ja tyvisprayksi.
  [email protected]

 5. Mukana arvonnassa. Intensive Red olisi valintani.
  s.kansakoski(at)luukku.com

 6. Ootpa nätti punapäänä! Jos uskallat kokonaan värjätä niin sulle sopii kyllä punaset tosi hyvin 🙂

  Ja arvontaankin osallistuisin, eli [email protected] ja punainen olisi valintani 🙂

 7. Mukaan arvontaan 🙂 Tarviko tässä sävyjä valita? Tumman ruskeat on hiukset, joten sellainen siis 🙂

 8. Seilailen aina tumman ja vaaleen välillä joten nyt kun oon taas suht vaalee niin valitsen tumman ruskean, jotta voin helposti seilailla ilman että hiukset vahingoittuu jatkuvasta vaalentelusta. 😀

  [email protected]

 9. Oi, jos vain uskallat niin suosittelen lämpimästi että värjäisit punaisiksi! Näyttää nimittäin tosi hyvältä.
  Arvontaan osallistun ja sormet ristisä punaisia tuotteita toivoisin,
  [email protected]

 10. Ihanat hiukset! Mukana arvonnassa ja tumman ruskean valitsisin. 🙂
  leevilotta at luukku.com

 11. Tää tulis niin tarpeeseen, kun normaalista kuivashampoosta tyvi tulee liian vaaleaksi muuhun fledaan nähden!

  Light brown olisi mun valintani ! 🙂 [email protected]

 12. Siis sullehan sopii tosi hyvin toi punainen tukka!! 🙂 tänne saisi myös tuon punaisen paketin pistää, tarvis juurikasvu sadaa hoidettua ennen tyttären ristiäisiä! 🙂
  [email protected]

 13. Tuo punainen olisi valintani, jos onni suosisi! Tuo sun tukka on aivan mahtava 🙂

  jippurajr(a)hotmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *