Taltioituna tavallinen torstai – Ensimmäinen ”myday”-video: pääsykoelukua ja käsityöprojekteja

Yhden päivän hämmentävä kuvaussessiohärdelli, kertaalleen kesken kaiken loppunut kameran akku, kaksi kertaa täyteen tullut muistikortti, kolme aamuviiteen valvottua yötä plus yksi kokonainen päivä editoinnin parissa. Kaiken päälle muutamien megalagauksien aikana vähän päätä seinään ja kunnon piraattikiroilua aina niinä hetkinä, kun iMovie otti ja kusi sukille. Aina niin ihanaa, ihan kuten Tiukun eilisaamun hyvän huomenen toivotuksen virkaa toimittanut oksennus eteisen matolla.

Mutta mä sain kuin sainkin sen valmiiksi! Sen verran tuskasta oli, että tälläkin kärsivällisyyden määrällä meinas kyllä mennä usko koko hommaan. Tää on mun ensimmäinen video, johon oon oikeesti nähny vaivaa ja aikaa, ja jossa sisältö on jotain muuta kuin kameralle höpöttelyä.

Sisältö käsittää ympäripyöreästi pieniä ja vähän suurempiä pätkiä mun viime torstailta. Koska katsomalla näkee, mitä kaikkea tuohon sain mahdutettua, kerron vähän että mitä tuossa sitten jäi näkemättä: leffastarojen tapaan en tietenkään tarvinnut ainuttakaan vessataukoa, saatika edes kaikkia pääruokia. Autoilua oli enemmän kuin tarpeeksi, kukaan tuskin ihmettelee miksei mulla ole kuvamateriaalia pätkiltä, joilloin ajelin autolla yksikseni. Tästä puuttuu myös kokonaan yksi turha bensantuhlausreissu, kun vein broidia säbätreeneihin ja perille päästessä se tajuaa ensin että ”eiku oho, väärä koulu”, ja vähän ajan päästä että ”eiku oho, se alkokin jo tunti sitten, mennään vaan kotia”. Mulla oli myös toivoton ”mikään ei pysy käsissä”-päivä, mutta materiaalia karsiessa kaikki sitä todistanut taisi jäädä pois.

Taustamusiikit on niitä biisejä, jotka mulla on viime päivinä soineet päässä tai/ja radiossa. Nauttikaa tai kärvistelkää, en varmasti ihan äkkiä uutta tee, sen verran paljon hommaa tässä oli verrattuna normaaleihin postauksiin – tästäkin illasta(&yöstä) kului ihan älyttömästi tunteja pelkkään odotteluun, että jospa tää tallentuis koneelle & latautuis youtubeen. Ja sitten kun huomaatte vaikkapa sen, miten musiikit vaihtuu vähän kökösti, muistakaa, että oon tässä ihan amatööri. 🙂

Mitenköhän on, jaksatteko katsoa koko rainan (13 min 45 s), kun itse jaksoin vääntää tätä viisi päivää?

ps. Suosittelen katsomaan teräväpiirtona (HD)! Se luultavasti käyttää muuten automaattisesti laatua 480p, ja kun tein tuon maksimilaatuun niin enitenhän se pääsee oikeuksiinsa juuri siinä…

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

18 Responses

 1. Mä oon kateellinen sun kaikille taidoille! Mää en vaan kertakaikkiaan sais väsättyä saviruukkuja, saatikaan piirtää lintumuottia..

 2. Siis onks sun hiukset AINA ollu noin punaset?? Näyttää jotenki tavallist punasemmilt :DD

 3. Aino: Älä oo, en mäkää aina onnistu. 😀 Tosta saviruukusta piti tulla ihan täysin erinäkönen, mut se ei onnistunu niin jouduin pikasesti kehittämään jonkun muun idean, koska aika alko loppumaan… Sitten tosta tuli tommonen vähän kookospähkinän näkönen. 😀

  Poonamus: Kiitos! :3 Niin se on♥

  Riikka 😀 : Eei siis mähän värjäsin tossa jonkin aikaa sitten punaoranssimmaks, ja sen jälkeen toi sävy on vaihdellu aika voimakkaasti riippuen valaistuksesta. Ja kuvissa toki voi näyttää kirkkaammalta kun säädän vähän valaistusta jne. 🙂 Mut tollasta kirkasta oranssinpunasta haen, kutkuttaa vähän et vetäis jotain shokkioranssia päälle jos sellasen jostain löytäis… Ehdin jo yläasteella kokea tummanpunasen, joten nyt kiinnostaa enemmän se oranssi. 😀

 4. 1. Sulla soi sata kertaa paremmat biisit päässä kun mulla.
  2. Sun kissa on iiihanan seurallinen ja söpö 🙂
  3. Tää oli ehkä kivoin my day -postaus minkä oon nähny, ku en yleensä niistä innostu. 😀 Oot selvästi nähny vaivaa tän eteen!

 5. Voi eii miten pystyt elää noin sotkuses huonees 😐

  ps.voi minkä paikan on kissa löytäny! patterin:(<3

 6. En nyt jaksa rankan päivän jälkeen kommentoida mitään ihmeellistä, mutta totean peukuttavani tätä videota oikein kovasti! 🙂

 7. Helli Pippanen: Voi kiitos, ihana kommentti! ♥

  Anonyymi: Helposti. 🙂 Ei se ihan niin sotkunen ole kuin ulkopuolisen silmin näyttää, mutta paljon roinaa ja sekasuutta kyllä! Joo Tiuku rakastaa olla patterin päällä♥ Varsinkin talvisin kun täällä on aika kylmä, mun huoneeseen ei tainnut astua koko talven aikana kertaakaan kun se sattuu olemaan koko kämpän kylmin osa. Joskus kun meillä oli vielä sellanen iso laatikon mallinen telkkari niin se nyhjäs aina sen päällä, mut tuon nykyisen ohuen päällä ei oikein pysy. 😀

  AGENTTTI: Jee!♥

 8. tohon videoon jäi täysin koukkuun 😀 Ja miten pystyt tekee tollasii paitoi tosta vaan?? Tosi ikhanan laatunen toi sun video. aina melkein kaikissa muissa blogeissa kuva on tosi huono 😀

 9. Ihan sairaan upee video! Niin erilainen, hyvällä tavalla toki 🙂 riitti jopa mielenkiinto kattoo ihan alusta loppuun 🙂 oot hirmu lahjakas niin monessa asiassa!

 10. redrose95: Hahaha! 😀 En mä tiiä, kehittelin ton linnun ja alunperin ajattelin että olisin maalannut noi rajat, mutta päädyinkin sitten maalaamaan sen just ilman niitä rajoja. 🙂 Kiitos!

  Martta: Kiitos! Ihana♥

  taija maria: Ihana kuulla, kiitos!♥

 11. VOi että, oon aina niin huono kommentoimaan, vaikka aina luenkin sun kaikki postaukset. Tuli hirmu tarve kommentoida, kun oot kuitenkin niin paljon nähny vaivaa tän videon eteen. Haluan lisää! Tiuku on ihan supersöpö, varsinkin tossa missä se vaanii oravaa. :')♥

  Hauskaa huomata, miten sä puuhastelet hurjan paljon päivän aikana, kun taas mä ite saatan istua viikon sisällä koneella tekemättä mitään. Just ollut 2kk vapaata koulusta ja mitään tekemistä, onneks koulu alko viime viikolla uudellee. 😀

  Oot kaunokainen♥

 12. Charlotta W.: Ooi, kiitos!♥ Kyllä mäkin istuskelen ja datailen usein tekemättä mitään ihmeelliseltä vaikuttavaa, mutta tota piti tiivistää niin reippaasti että siitä sai järjellisen pituisen, että pois jäi paljolti arkiaskareita ja muuta turhaa. 🙂 Ihana olet♥

 13. Ehdottomasti paras, hienoin, upein ja kivoin my day -video minkä oon kattonut! Huomaa kyllä että oot nähnyt vaivaa tän eteen ;o

  Ja toi lintu(toppi? mikä siitä tulee?:d) aivan sairaan makee, mulle kans!

  Ihana Tiuku ♥

 14. pieni tulitikkutyttö: Voi kiitos♥ Saan sen tossa videossa valmiiksi (mutta koko prosessi ei mahtunut mukaan), siitä tuli toppi. 😀 Mau♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *