Iloisia yllätyksiä kaaoksen keskelläKaaoksella meinaan mun päätä. Koulujutut painaa päälle niinkuin painaisi kilotonnin painosta betonia, enkä silti saa tehtyä mitään. Uhh. Mut ehkä en valita siitä sen enempää. Mut jos joku vielä kerran sanoo, että pitää vaan ottaa itteensä niskasta, saatan vahingossa hutasta turpaan. Pitäis kaikkien tietää, et jotkut asiat on paljon helpommin sanottu kuin tehty. 😛

Mut niistä yllätyksistä: 

Iskä kaivoi esiin vanhan, epädigitaalisen ja filmille tallentavan Canonin kameransa, joka lienee ostetty joskus tän vuosituhannen taitteessa ja jota ei ole tullut käytettyä aika moneen vuoteen. Vaikka itse kameralle ei ole pahemmin käyttöä, siinä ollut objektiivi toimii täydellisesti tässä uudemmassa Canonissa. 😀 Että nyt objektiivivalikoima on EF-S 18-55mm ja EF 28-80 mm. Ei mikään suuri ero, mutta objektiiveilla on sen verran hintaa, että kiva että löytyi tuollainen.

Toinen yllätys oli se, kun iskä ojensi mulle uudet iphonen kuoret ja katoin niitä hetken ja totesin, että ei nää käy mun iphone 3G:hen, nää on iphone 4:sen kuoret. Ja sit se oli ”aa joo”, ja ojensi tollasen paketin: 


Herranjestas mitä mä muka oon tehnyt, aattelin että voisin toivoa tota aikaisintaan elokuussa synttärilahjaksi… Oon selittänyt aikasemmin kaikenlaisista vioista, jotka tuon vanhan iphone 3G:n käyttöä hidastaa, haittaa ja vaikeuttaa, mutta tää tuli ihan puskista. Ihanan nopea toimivuus, ihanan kirkkaat kuoret… 

old & new

…Ehkä yritän olla tän uuden kanssa vähän tarkempi kuin tuon vanhan. 😀 Eihän sitä tiedä, kestääkö se yhtä paljoa huolimatonta heittelyä kuin mitä toi vanha, joka oli jotenkin ihmeen kestävää tekoa.

Käytiin torstaina hissan ryhmän kanssa kansallismuseossa. Kuvailtiin siellä ipadeillä materiaalia portfolioihin ja käytiin läpi Suomen historiaa. Koko sen ajan oli ihan järkyttävän huutava nälkä, joka sitten päättyi niin, että nälkä vei sokeasti mennessään, ja päädyin sen takia ostamaan tippaleipiä. Jälkeenpäin kadutti. Ei ne olleet yhtään sen parempia kuin viimekään vuonna. Liian kalliita ja mauttomia vain. 

Eilen innostuin taas leipomaan ja heti ajotunnilta kotia päästyä pyöräytin muutamat keksit. 🙂 

En tiedä, kuinka moni teistä on leiponit aiemmin ”Hannatädin keksejä”, mutta tykkään. Helppoja ja hyviä! Itse käytin tätä reseptiä, jos jonkun alkaa tehdä mieli leipoa näitä. 🙂 

Ohjeet on simppelit, mutta muistakaa vahtia uunia! Mulla liippasi ihan läheltä, ettei toka pellillinen palanut pystyyn, kun unohduin kuvailemaan Tiukua, ja keksit ehti olla uunissa pari minuuttia liian pitkään… 20 minuuttia on siis noilla tuon kokoisille uunin keskitasolla 175 asteessa ihan maksimi, jos ei halua napostella hiilenmakuisia korppuja… 

Nyt muutaman sateisen päivän jälkeen tällanen ihana, aurinkoisenlämmin lauantai on ihan luksusta. 🙂 O oli meillä yötä, katottiin yöllä Sherlock Holmes ykkönen ja puolet kakkosesta, nukuttiin pitkään ja herättiin siihen, kun joku tuntui paistovan kivenjärkäleitä kattoa vasten. Tosin se olikin vaan äiti, joka siivosi kattoa talkoopäivän huumassa. 

Mun lauantaista tulee ja on tullut meikitön ja rento siivous-, dataus- ja enkunsanojenlukupäivä. Yritän olla stressaamatta ja päästä yli tästä kivasta saamattomuudenkierteestä. Tästä nyt tuli aika kuvapainotteinen ja pitkä kooste mun viikon kohokohdista, mutta toivottavasti korvasi muutaman päivän hiljaiselon. Ihanaa viikonloppua teillä. ♥

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

6 Responses

 1. Oii, sulla on maailman suloisin blogi! Liityin lovinissa lukijaksi. Kiva kun tykkäät uudesta laukusta. Se näyttää kauheen kivalta näissä sun kuvissa :>
  Piru kun menin myymään sen!!!

  Noei. Hyvä kun laukku sai susta uuden omistajan 🙂

  1. Oi sä eksyit tänne! :O Ihana olet♥ Laukku on ihana, kiitos siitä. :>

 2. Noi hannatädin keksi on kyllä tosi hyviä! musitan ku joskus söin niitä pienenä salaa pöydän alla ihan sairaasti 😀 ja tää blogi on ihana! oon seurannu jo jonku aikaa ja tää vaan söpistyy aina ;p

  http://ellysin.blogspot.com/

  1. Joo niin on! Haha tein niitä jotain vähän reilut kappaletta (enemmän olisi tullut jos en olisi syönyt sitä taikinaa niin paljoa….) ja voidaan sanoa, että mun suuhun on kadonnut niistä 95 prosenttia. 😀 Ja kiitos paljon. ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *