Uuden kameran testailua

Jos joku on kuunnellut näitä biisejä, joita tässä lähiaikojen postauksien mukana olen laittanut, niistä saatta huomata aikamoisen lapsuusnostalgisoinnin. 🙂 Ysärin ja kakstuhattaluvun hittejä, joita tuli kuunneltua miljoona ja sata kertaa muun muassa jumalattoman pitkillä automatkoilla Lappiin ja takaisin…

Mä yleensä pidän liikkatunneista, mutta jumittuneet lihakset siitä seuraavina vähintään kolmena päivänä ovat jotain aika pirullista. Tällä hetkellä jumissa ovat takareidet (keskiviikon joogasta) ja käsien lihakset (perjantain sulkapallosta). …valivali. 

Hehe katkaisen vartaloni ja sanon tähän väliin että hiukset kusee mutta paita on ihana ja ostettu muistaakseni Monkista. Ja joo tiiän, että mun sukat on eriparia. 

Karu kuva naamasta ihan lähietäisyydeltä. Mut ihan hyvin digikameralta, tästä eteenpäin kuvat onkin sitten järkkärillä otettuja. 🙂

Joku voi valittaa näiden turhuudesta, mutta kun uusi kamera kuumottaa kädessä eikä ole oikein mahdollisuutta lähteä kuvailemaan jotain ”järkevämpää”, sitä sortuu kuvaamaan kaikkea mikä erottuu tapetista. Tai jos olis nättiä tapettia, niin sit unohtuisin kuvaamaan sitä itseään. 

Okei, oikeastaan ainoa tosissaan turha kuva on tämä ensimmäinen.

Siis ketä kiinnostais joku lasi kokista jäillä? …Mua. 

Hyhhyh, niin tarkkaa että jokainen pölyhippunen oikein loistaa itsenäisyyttään! Kuvassa ainoa koskaan omistamani nukke, alunperin Ranskasta ostettu poikanukke, jonka pyöreät söpöt silmälasit ovat hukkuneet jonnekin maan ja avaruuden välille. 🙁 

Meidän pihalla kävi vieras. Kuvattu monen metrin päästä + lasin läpi. Pikku Sonyni tuskin olisi pystynyt näin hyvään tarkkuuteen. 🙂 

Sain muuten eilen puhelun, jossa mulle tarjottiin töitä melkein samanlaisessa duunissa, kuin mihin oon jo saanut paikan. Kiinnostuin toki, kyllähän lisätyöt kelpaisivat. Homma tyssäsi siihen, kun selvisi että ajankohta osuu päällekäin jo sopimani työsuhteen päälle. :/

Niin perus, silloin kun ei saa töitä, niin ei todellakaan vaan saa niitä töitä, vaikka kuinka haluaisi. Ja sitten kun kerrankin saa töitä ja tekee sopimuksen, niin sen jälkeen niitä tarjouksia sitten tuleekin enemmän kuin mitä pystyy ottamaan vastaan.

Kissakuvista tarpeekseen saaneet voivat jättää katselemisen tähän. 🙂 Kuvia nimittäin lempparimallistani, jota kuvatessa kameran hyvä suljinnopeus on hirmutärkeä. 

…Huomasin just että mun leggarit on hajoamispisteessä. 🙁 Piru vie. (Joo tiiän, ei liity kuvaan mitenkään)

ps. Koruarvonta on nyt päättynyt. Kerron voittajat heti piakkoin seuraavassa postauksessa. 🙂 …jännitys tiivistyypi!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

10 Responses

  1. Sä oot tosi kaunis! 🙂 Ja toi banneri on ihana!

    janinastyle.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *