Muun muassa vahingossa terveellinen pizza

Tähän viikon loppupuoleen on mahtunut vähän kaikenlaista menoa. Viimeisimpänä tyttöjen iltaa (sisältäen Titanic 3D -leffan kattomisen), kakun ja pizzan tekemistä ja syöntiä, plus 13. perjantain hyvin mennyttä ensimmäistä ajotuntia sekä iskän ja isoisän synttäreitä. Tällein käänteisessä aikajärjestyksessä selitettynä.

Mä en pahemmin tykkää Titanicista. Tai ainakaan se ei ollut mikään hauska aloitus illanviettoa ajatellen. Koko leffan tunnelma on surullinen ja ahdistava, ja se tuppaa vähän tarttumaan. En muutenkaan kauheasti välitä nyyhkyleffoista. En yleensä itke millekkään leffoille, mutta joissain kohdissa samaistuin ihan liian kanssa Roseen ja Rosen tuntemuksiin, se oli vähän menoa se. Ja jotkut kohdat aiheuttivat sellaisen kauhean ikävän O:ta, vaikka oltiin nähty viimeksi muutama tunti takaperin…

Että joo, mä suosin enemmän hyvin historia & mysteerileffoja ja rikos & toimintaleffoja, jotka on toteutettu nerokkaasti ja joita katsoessa ei joudu kärsimään myötähäpeää. Hyvä esimerkki on Inside man.


Mun oli tarkoitus tehdä ihan tavallinen pizza, mutta oli taas hyvä tuuri ja venhäjauhot loppuivat kesken, ja jouduin korvaamaan yli puolet jauhoista ruisjauhoilla. Onneksi sitä ei maussa huomannut. Oli niin hyvää, että koko pellillinen oli kaluttu loppuun yhdessä illassa…

Ennen uunissa paistoa… ja uunissa paiston jälkeen.

Kävin perjantaina hakemassa kesäsetelin toista kesätyöpaikkaani varten. Tämä kesätyö käsittää perunapeltotyötä saaristossa parisen viikkoa kesäkuun alkupuolella. Siellä on tultu oltua jo monina kertoina. Tänä vuonna samaan ajankohtaan olisi ajoittunut myös arkeologisiin kaivauksiin parin viikon osallistumisen mahdollisuus. Siitä olisi voinut saada hissan soveltavan kurssin. Mutta ei voi mitään. Alla satunnaista sisältöä viikosta pienempien kuvien kera.

1. kuviksen kurssilla tehty kipsityö, ”hybridi” (eli tässä tapauksessa kilpikonnan ja leppäkertun sekoitus), jonka annoin iskälle synttärilahjaksi 

2. mintunväristä ihan helvetin pahanmakuista vaahtoa, älkää kysykö. en suosittele kellekkään maistamaan mitään tuon näköistä 
3. Teneriffalta parilla eurolla ostamani koru jota pidin perjantaina 
4. pikkuveli valmiusasennossa pukuun ja rusettiin sonnustautuneena kitaraesityksensä takia, tahtoi itse että otan kuvan ja laitan tänne. 🙂 söpö.

1. isoisän synttärikakku 

2. kevään ensimmäisiä takatalvenkin kestäneitä kukkia 
3. ruispizzan taikina 
4. random kuva mun hiuksien sävy(i)stä jossain valossa

1. joku oli ostanut meille narsisseja 

2. meidän koulun kanslian ovesta 
3.&4. u know
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 Responses

  1. Ei luoja nauroin tuolle magneetin tekstille. 😀 Aivan loistava! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *