Mä tahdon kuplavolkkarin

Niin haluaisin. Sellaisen söpön ja kirkkaan värisen (ei oranssia, niinkuin entisellä naapurilla). Vaikka niitä ei ole tuolla American car Show -messuilla – jossa oltiin viikonloppuna O:n kanssa – oikein nähty.

Vaikka mä en hirveästi autoista tiedä, niiden kuvaaminen on aika kivaa. Varsinkin jos niissä on jotain hauskaa, erilaista tai hienoa. En tiedä, onko kukaan mun kanssa samaa mieltä näiden mun kuvaamien yksilöiden siisteydestä, mutta itellä ainakin oli hauskaa. Olisin mä toki voinut ottaa kuvia niistä metrilakuista joita tuli syötyä, mutta taidettiin hotkia ne kaikki ennenkuin kameran olemassa oloa ehdittiin edes muistaa.


Yllä oleva auto näyttää vähän Cruella De Vilin(101 dalmatialaisesta) autolta. Ainakin siinä kohdassa, kun siltä on jahtaamisrytinässä lentänyt etupelti pois. (Kuten tässä

Todella moni auto kiilteli valossa, johtuu kuulema kromin paljoudesta. Kiiltelyhän on tietyssä määrin nättiä, mutta jos omistaa yhtä kämäsen kameran kuin minä, se kuvattavan kauneus ei kauheasti lohduta, jos itse kuvat ei millään onnistu. 

Anteeksi surkea kuvalaatu! nimimerkillä ’nappaampa nopeasti yhden pärstäkuvan tässä vauhdista’ Mutta toi alla oleva auto on aika hyvin varustettu, kiva rekisterikilti ja juhlajuomatkin takapenkillä valmiina. 


Yksi tän päivän ei-niin-hyvistä ideoista oli mäkkärissä syöminen. En mä tiedä oliko siinä ruuassa jotain vai ei, mutta kuitenkin… Yägh. Plus kaiken kukkuraksi heti kotiin päästyä saa huomata, että pöytään ollaan kattamassa grilliruokataivasta (iskä grillas, vaikka satoi vähän lunta. mut toisaalta, yhtenä vuonna me grillattiin uutena vuonnakin): makkaraa, braatvurstia, savulohta, erilaisia lihavartaita, ranskalaisia perunoita, jne… Ja mullahan oli sitten sopivasti jo valmiiksi ihan superumpiähky olo. 🙂
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *