Koruarvonnan voittajat

Mä tiedän, että netistä löytää etsimällä erilaisia arpomiskoneita, mutta halusin tehdä tän tälleen ”vanhanaikaiseen” tyyliin. Osallistujiakaan ei ollut niin mieletöntä määrää, että tässä olisi ollut jotenkin ihan järjetön vaiva. 🙂 

Tein siis jokaista arpaa kohden paperisuikaleen, jotka sitten rullasin spiraaleiksi, sekoitin ja nappasin sieltä sitten silmät ummessa umpimähkää kaksi arparullaa. Arpoja käytettiin yhteensä 35, ja eri osallistujia oli 22. 

Ja näin siis arpa määräsi! Ensimmäinen voittaja on ananastyttö ja toinen voittaja on Jenni.

”Ensimmäinen voittaja saa itse antaa mielipidettä sille, mitä tyyliä haluaisi korun olevan. Esimerkiksi millaisia ja minkävärisiä helmiä hän haluaisi siinä olevan, haluaako hän kaulakorun, käsikorun vai korvakorut, kuinka pitkä korusta tulisi, mistä materiaalista hän haluaa korun olevan (hopea, kupari, alumiini, vai joku monimutkaisempi riipus) ynnä muuta tällaista.

Toinen voittaja saa myös korun, mutta teen sen omilla ehdoillani ja oman makuni mukaan. Kyseessä on luultavasti joko hopeasta ja helmistä tehty kaula- tai käsikoru, tai alumiinia runkona käyttäen tehty riipus.”
Onnittelut voittajilla ! Teille lähtee pian sähköpostia, muistakaa vastata viimeistään ensi keskiviikkoon mennessä, jotta pääsen torstaina työstämään palkintoja. (Muussa tapauksessa suoritan arvonnan uudestaan.)

Ja SUURI kiitos kaikille osallistuneille ! Kyllä näitä arvontoja tulee varmasti lisää, mikäli niihin löytyy jatkossakin kiinnostusta. Eli ei kannata heittää hanskoja pöytään jos nyt tällä kertaa ei se onni potkaissut. 🙂

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

10 Responses

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *