Kymmenen ipanaa plus minä

Juhlittiin tossa viikon alkupuolella pikkubroidin synttäreitä. Ensin muutamien sukulaisten kesken (seuraavassa postauksessa pari ihanaa kakkuohjetta!), ja seuraavana päivänä mentiin megazoneen (♥). Siis minä, broidi, ja sen yhdeksän samanikäistä (+/- yksi vuosi) kaveria. Lasersotaa, ruokaa, ja hirveästi energiaa. Ja minä sen kaiken keskellä. Voitte vaan kuvitella.

Iskä nosti ensin vähän mun imagoa niiden silmissä siinä alkuun, että vähän rispektii ja tottelette kanssa, tai mä niputtaisin ne solmuun ja ripustan naulakkoon odottamaan, että vanhemmat tulee hakemaan.

Aika mautonta varmaan, mutta oon aika ylpeä, että pesin ne kaikki ihan pystyyn ite siinä lasersodassa. Otetaan huomioon, että mä en oo ikänä pelannut sotapelejä, toisin kuin mitä nää ”nykyajan nuoret”. Mut hei, ei nekään pitänyt mua tyyliin edes tyttönä. Enkä mä niitä kauhean lempeällä käytöksellä olisi edes saanut pysymään aisoissa, jos ottaa huomioon, että joukossa oli pari ihanaa kauhukakaraa (kaikella rakkaudella, serkkupojat ♥). 

 
Ja sitten joillain niistä oli meneillään joku ihmeen natsi/hitler -buumi. Nähtävästi niille oltiin koulussa kerrottu jotain pientä toisen maailmansodan kauheuksista.. Onhan se sitten niin siistiä piirtää hakaristimerkkejä pulpettiin ja esittää natsitervehdystä, kun ope kerran on kieltänyt. Niin ”siistin coolia ja pahista.”

 

Serkut peuhas, joku ihmeen pakko olla kokoajan huitomassa. Vaikea hillitä sellaista. Toinen otti synttärisankaria korvasta kiinni, toinen tönäisee toiseen suuntaan ja samalla toinen sitten vetäisee siitä korvasta vähän liian lujaa. Broidia vähän sattuu, yksi kaveri lohduttaa huikaten ”eihän se haittaa vaikka sun korva lähtis irti, kun onhan sulla vielä toinen jäljellä!”
 
Synttärivaraukseen kuulunut ruoka sisälsi yhden hampurilaisen ja kupin karkkia per nokka, kolme 1,5l limua ja ison kulhon ranskiksia. Kaikki muu meni alta aikayksikön, mutta ranskalaisista kukaan ei jonkun takia kelpuuttanut yhtäkään.

Mut megazone on ihana. Ja mun broidi, mun mielestä se on joku tuleva yleisnero tai jotain muuta siistiä.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *